GRATIS verzending in België vanaf 40 euro • Persoonlijke levering binnen 24uPolitique de remboursement

RETOURRECHT

Je hebt gedurende 14 dagen vanaf de levering of het sluiten van de overeenkomst het recht om te beslissen of je de goederen wil houden of niet.  Je kan jouw bestelling zonder betaling van een boete en zonder opgave van reden terugsturen. Uiteraard zal het aankoopbewijs moeten voorgelegd worden bij de aanvraag. Let er wel op dat cadeaubonnen niet geretourneerd kunnen worden. Retourzendingen zijn op kosten van de klant.

 

Alle returns worden aangevraagd via de mail info@vaneir.be

 

Binnen de 14 dagen nadat we je bestelling teruggekregen hebben of wanneer je hebt aangegeven dat je wil afzien van de overeenkomst, betalen we je de volledige aankoopprijs + verzending terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee je hebt betaald. Wanneer slechts een deel van de aankoop wordt geretourneerd betalen we enkel dat deel terug, en dus geen verzendingskosten.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen of tot je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden en wij de tijd hebben gehad om de goederen te controleren op hun originele “nieuwe” staat.

 

Tijdens de eerste 14 dagen na de levering verwachten we een zorgvuldige behandeling van de bestelling en de verpakking. Bij een eventuele retour mag je ze enkel in die mate uitpakken of gebruiken als nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden. Teruggestuurde goederen mogen geen gebruikssporen bevatten. Als je de goederen terugstuurt, moet dit indien mogelijk gebeuren samen met de originele verpakking, met alle toebehoren en in de originele staat.

 

Verzendkosten bij aankoop via de webshop worden niet terugbetaald bij omruiling. Verzendkosten voor een retour zijn ten allen tijde voor de rekening van de koper. Indien het duurdere producten betreft (>75 EUR) raden wij aan om uw retour te verzekeren tijdens het transport en/of een track&trace systeem te gebruiken. Verlies van de goederen tijdens het retour-transport zijn voor rekening van de koper.

 

Het enige geldige retour-adres is: Naamsesteenweg 140 B304, 3001 Heverlee en alle communicatie dient te verlopen via info@vaneir.be