GRATIS verzending in België vanaf 40 euro • Persoonlijke levering binnen 24u



Onze partners

Om de kwaliteit van onze producten te kunnen garanderen werken we samen met volgende partners/merken:

  • Bambaw

Bij Bambaw ontwikkelen ze herbruikbare of biologisch afbreekbare alternatieven voor verkwistende producten, ‘zero-waste swaps’. Deze swaps pakken het probleem aan bij de bron door de afvalproductie op consumentenniveau te elimineren.

 

  • Chemotivé

Een gemotiveerde, veelzijdige en goedlachse vriendinnengroep van tien. Hun wens is om alle patiënten, familie, vrienden en kennissen die ooit met kanker te maken hebben gehad een hart onder de riem te steken.

Ze vinden het belangrijk om met hun actie ‘Chemotivé’ een positieve boodschap uit te dragen waarbij pijn, verdriet, onmacht of zelfs woede wordt omgezet in een ongeziene kracht om door te zetten, vooruit te streven en het maximum uit alles te halen.

Een actie waar Vaneir graag zijn schouders onder zet! Al de opbrengst van deze artikelen gaat integraal naar het goede doel van de dames van Chemotivé.

 

  • Zuperzozial

Zuperzozial, een brand van Capventure, is een Nederlands merk met een prachtige ambitie. Ze streven er naar om producten te creëren die op een simpele en slimme manier onze wereld respecteren. Ze zijn milieubewust ontworpen en super functioneel. Ze creëren eigentijdse producten die naast zeer stijlvol ook zeer duurzaam zijn. Wat de collecties van Zuperzozial met elkaar gemeen hebben, is dat ze gemaakt worden met de toekomst in gedachte.

 

  • IWAS

IWAS is een non-profit upcycling platform. Hun opbrengst gaat naar duurzame creatie van jobs en naar organisaties die upcyclen. Dankzij hun inspanningen zijn lange strandwandelingen, adembenemende zonsondergangen en eindeloze gesprekken met jarenlange vrienden,... nog lang niet passé!

IWAS

  • Rebottled

Het verhaal van dit Nederlands concept begint bij de lege wijnfles. Ze halen deze flessen op bij verschillende horecagelegenheden in Nederland en brengen deze naar hun fabriek. Daar worden de flessen omgetoverd tot prachtige glazen, kaarsen, lampen,... Hier kruipt natuurlijk veel werk in. Rebottled werkt daarvoor samen met kwetsbare mensen uit de maatschappij waarvoor het niet vanzelfsprekend is om te werken. Zo kunnen ook zij bijdragen aan een duurzamere wereld!


 

  • Stasher

We kennen allemaal de nadelen van het gebruik van plastic: het is slecht voor het milieu, het bevat stoffen die niet goed zijn voor onze gezondheid, etc..
Stasher bags zijn gemaakt van 100% pure platinum. Ze zijn dus uitermate geschikt voor voedsel. Ze bevatten 0% plastic, maar wel de voordelen en meer!

Ja kan de Stasher bags echt voor alles gebruiken. Je kan er voedsel mee koken en invriezen, toiletartikelen in opbergen, medicatie in steken, multimedia in bewaren,... de mogelijkheden zijn eindeloos.