GRATIS verzending in België vanaf 40 euro • Persoonlijke levering binnen 24uOver Vaneir.

Vaneir?!

Vaneir” of opnieuw in het Leuvens dialect is een online speciaalzaak voor circulaire artikelen. Circulaire artikelen? Inderdaad. Artikelen of producten waarvan we de levenscyclus optimaal benutten door ze opnieuw te gebruiken, te herstellen, op te knappen of te recycleren. U aanzetten om een artikel meer dan één keer te gebruiken, dat is waar wij voor staan bij Vaneir.

Laat ik mezelf even kort voorstellen. Ik ben Kurt, een Leuvenaar en jonge ondernemer in hart en nieren. Met een groepje vrienden ben ik al een tijdje trotse mede-oprichter van Koboi: een biertje samengesteld uit Gin, Tonic en een Peruviaans kruid Huacatay. Naarmate de productie toenam en ik meer te weten kwam over ecologisch vriendelijke materialen en verpakkingen, merkte ik vanaf dag één dat de wereld met een enorm probleem kampt: plastic. Plastic is de laatste jaren van wondermateriaal tot wereldprobleem gedegradeerd.  

Onze vriend Gandhi had dit al langer in de mot met zijn bekende quote: “If you want to change the world, start with yourself”. En dat is precies wat ik doe. Ik ging al snel op zoek naar leuke en handige materialen of gebruiksgoederen die herbruikbaar zijn en op een dag werd Vaneir geboren. Een kleine start-up, gelegen net buiten de studentenstad met de langste toog ter wereld en waar het iedere week opnieuw vol ligt met, jawel, plastic. 

Voor elk artikel gemaakt uit plastic bestaat er een eco-friendly alternatief, deze bieden we aan in onze webshop. 100% ecologisch en 0% verlies in gebruiksgemak! Hiervoor werken we samen met een aantal uitstekende partners.

We versturen al onze producten naar heel België en Nederland. Dit doen we in (reeds gebruikte) kartonnen dozen en zonder plastic tape of opvulmaterialen. Wij pakken alles zorgvuldig in met bv. oude kranten, zo krijgen deze ook nog een tweede leven. 100% circulair en toch 100% veilig!

Als ik je op zijn minst al heb geïnspireerd om even door de webshop te scrollen naar de alternatieven die er zijn voor plastic, is mijn missie al voor 90% geslaagd en ben ik ervan overtuigd dat we samen ons steentje zullen bijdragen aan een duurzame toekomst.

Onze waarden

  • Onze artikelen zijn hip, herbruikbaar en 100% plasticvrij.
  • GRATIS levering vanaf 20 euro.
  • We proberen te leveren binnen 24u!
  • Niet tevreden? Geld terug! Je hebt 14 dagen bedenktijd. Al onze retourvoorwaarden vind je bij onze algemene voorwaarden.
  • We garanderen een veilige onlinebetaling. Je kan ook cash betalen als je jouw pakje zelf komt afhalen. Stuur ons dan zeker eerst een berichtje.
  • We beantwoorden al uw vragen met de grootste glimlach en dit binnen de 24u. Je kan ons bereiken via het contactformulier of door ons simpelweg een berichtje te sturen via Facebook.

 

Bedankt en hopelijk tot snel!

Duurzame groeten,

Kurt